Info voor kinderen

kinderen1

Hallo! Ik ben Aline en ik help kinderen om zich weer fijn en sterk te voelen. Wil jij dat ook?
De reden dat jij dit leest is waarschijnlijk dat je ouders of leerkracht zich zorgen maken om jou. Misschien is er iets gebeurd, heb je ergens last van of is er iets anders waardoor ze hulp voor je zoeken. Ze vinden het belangrijk dat je je weer fijn gaat voelen. Hierin is het natuurlijk heel erg belangrijk wat jij er van vindt en hoe jij je voelt, want het gaat om jou.

kinderen2Sommige kinderen die bij mij komen willen graag praten, anderen vinden het fijn om te hangen of gewoon niets te doen, weer andere kinderen vinden het fijn om te spelen. Je kan bij mij met van alles spelen; lego, knuffels, knutselspullen, spelletjes en nog veel meer. Maar, je mag ook zelf iets van thuis meenemen. Jij mag kiezen wat je wilt doen. Fijn om te weten, dat je bijna alles mag en niets moet.

Ik werk met verschillende kinderen. Het zijn allemaal kinderen die ergens hulp bij nodig hebben. Dit kan iets kleins zijn of iets groots, dat maakt niet uit. Je leert hoe je het kan oplossen, zodat jij je weer fijn en sterk gaat voelen.